S o c i a l   M e d i a   K i t: H o r e c a  

Hey horeca topper! Heb jij te weinig inspiratie voor je social media posts? Maar wil je wel meer likes, volgers en meer klanten?

Dan is de Social Media Kit: Horeca dé oplossing!
Krijg toegang tot 80 kant en klare social media posts die de betrokkenheid vergroten.

De sjablonen zijn getest en geoptimaliseerd om jouw social media accounts te laten groeien., Ze zijn volledig en eenvoudig aan te passen aan je eigen huisstijl. Met deze 80 sjablonen heb je voor ruim een half jaar 3x in de week een originele post. .

Social Media Kit: Horeca nu voor €39,- (in plaats van €109) ex btw

Herken je dit?

  • Je weet dat je iets met social media moet en je start vol goede moed en je stopt...... en je start weer en je stopt weer....
  • Na een lange dag werken heb je echt geen energie en inspiratie meer om nog even een social media post te bedenken
  • Je ziet andere horecabedrijven leuke berichten plaatsen en denkt "Hoe doen zij dat?"
  • Je wilt graag dat mensen online al een voorproefje krijgen van jouw bedrijf maar je krijgt dat niet goed voor elkaar

Met de Social Media Kit voor de Horeca wordt dat allemaal een makkie!

80 handige kant en klare social media berichten die je zo kunt plaatsen en/of heel gemakkelijk aanpassen naar je eigen huisstijl. Hoe handig is dat!

Bespaar tijd!

Deze sjablonen besparen je ongelooflijk veel tijd. Zelfs als je ze allemaal al een keer gepost hebt, kan je ze gewoon weer gebruiken met een andere foto, aangepaste tekst of quotes.

Download de kit en je kunt direct starten met het aanpassen of plaatsen van de sjablonen De foto's die gebruikt zijn in de sjablonen zijn rechtenvrij en kan je dus gewoon gebruiken.  Pas eventueel de tekst aan en voeg je eigen logo toe. Het creatieve werk is al voor je gedaan, je hoeft ze alleen nog maar in te plannen!.

Eenvoudig aan te passen

Alle sjablonen zijn eenvoudig aan te passen in Canva. Canva is een online designplatform waar je gratis gebruik van kunt maken. Pas eenvoudig de sjablonen aan naar je eigen huisstijl (kleuren), voeg je logo toe, verander/bewerk teksten en vervang eventueel de foto voor een eigen foto of een foto uit de fotobibliotheek die Canva gratis ter beschikking stelt.  

Waarom zou je deze sjablonen gebruiken voor jouw social media?

In de eerste plaats omdat ze je heel veel tijd besparen en in de tweede plaats omdat voor meer volgers gaan zorgen, je gaat bouwen aan je merk/bedrijf en ze voor meer betrokkenheid bij jouw bedrijf gaan zorgen.

Meer volgers

Bereik meer mensen én zorg ervoor dat die mensen actie ondernemen. Je liken, een post delen of opslaan voor later zorgen er allemaal voor dat je sneller in beeld komt bij potentiële volgers en dus potentiële gasten.

Bouw aan je merk

Regelmatig en structureel berichten posten op je social media pagina's zorgen ervoor dat je steeds top of mind blijft je vaste gasten én in beeld komt bij potentieële gasten. Met de handige sjablonen hoef je niet meer na te denken over wat je moet plaatsen en blijf je in "the picture"

Meer betrokkenheid

Alle 80 berichten zijn ontworpen om meer betrokkenheid te stimuleren. Ze zorgen voor een glimlach, leuke reacties en likes. Ze zijn volledig aan te passen naar jouw huisstijl en je kunt ze altijd hergebruiken. Plaats berichten met veel betrokkenheid gewoon nog een keer maar dan met een andere foto of tekst.

Veel gestelde vragen

Hoe gebruik ik de sjablonen?

Je opent de sjablonen in Canva. Daar kan je ze eventueel aanpassen en dan  plaatst je ze op je eigen social media kanaal.

Wanneer en hoe ontvang ik de sjablonen?

Direct nadat je betaald hebt, ontvang je een bevestiging van je bestelling daar staat de link in naar de sjablonen. Klik op de link en alles wordt gedownload.

De link naar de sjablonen staat ook in je account zodat je m ook later kunt downloaden. Je kunt m dan terugvinden bij je bestellinggegevens. Log in via "mijn acoount" met je accountgegevens die je hebt aangemaakt voor je bestelling en ga naar je bestelling

Hoelang heb ik toegang tot de sjablonen?

Je houdt voor altijd toegang tot het aangeschafte materiaal.

Voor wie zijn deze sjablonen geschikt?

Voor horeca ondernemers zoals restaurant- en (eet)café-eigenaren, medewerkers in de horeca of social media freelancers die voor horeca-bedrijven werken. Alles is heel eenvoudig te gebruiken en je kunt snel een mooie en leuke post plaatsen. Met deze sjablonen zorg je voor een actief social media account met steeds meer volgers.

Ga ik snel resultaat zien?

Als je nog niet echt structureel post, zie je direct resultaat. Hoe groter je account is, hoe kleiner de verschillen.