Herken je dit?

 • Je hebt geen of weinig tijd voor social media
  Er is altijd wel iets wat net even belangrijker is op dat moment dan je social media post maken en in te plannen.

 • Je vindt het lastig om creatief te zijn, goede teksten te verzinnen en goede foto’s te maken
  Na een lange dag hard werken is je inspiratie ver te zoeken en heb eigenlijk ook niet heel veel puf en creativiteit over.

 • Je hebt wel een Facebook en/of Instagram pagina maar of je alles ook benut? Geen idee...
  Een post plaatsen dat lukt allemaal wel maar of je je Social Media goed inzet weet je niet

 • Je komt niet toe aan slimme marketing acties bedenken voor speciale dagen, zoals bijv. Valentijn en Vaderdag.
  Eigenlijk begin je ieder jaar net even te laat met de actie, waardoor de actie niet goed uit de verf komt.

Oke, van bovenstaande punten hebben heel veel ondernemers last. En dat is helemaal niet gek want je bent jouw bedrijf begonnen omdat je graag wilt doen wat je leuk vindt. En dat is ondernemen. En niet al dat social media gedoe.

Ondertussen weet je wel dat social media een enorm bereik heeft, tenslotte gebruiken 7,3 miljoen mensen dagelijks Facebook!  En daar zitten ook jouw potentiële klanten tussen. Maarja hoe ga je die nou bereiken? 

Door ons in te schakelen als jouw social media medewerker!

 

Onze W-ARE succesformule

Wij werken volgens onze eigen W'ARE Succesformule. Deze succesformule heeft bewezen dat je door consequent de 4C stappen te volgen, meer likes, meer volgers én meer klanten kunt krijgen. We passen deze formule dan ook toe bij al onze social media klanten. 

We bedenken, maken en plaatsen namens jou creatieve content die aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep. Natuurlijk bespreken we vooraf wat de doelstellingen zijn en welke kanalen we het beste kunnen gebruiken. Ook heb je altijd alle controle over de ingeplande berichten want deze worden door jou eerst goedgekeurd voordat wij ze plaatsen.

Lijkt dit je wel wat? 

Kies dan je social media abonnement

Bij deze pakketten beheren wij jouw bedrijfspagina..
Ca 1x per maand overleggen we wat de doelstellingen zijn. We bedenken, maken en plaatsen berichten op aangeven van jou. Jij bepaalt de richting, wij voeren uit. Uiteraard geven we wel advies maar eigenlijk zijn we gewoon jouw content marketeer.

FACEBOOK

169,-

per maand (ex btw)

Facebook berichten
intakegesprek
ca 8 tot 10 berichten per maand
bedenken, maken en plaatsen berichten 
maandelijks rapportage
maandelijks (telefonisch) overleg

Updaten profiel(en) €50,-
Minimaal 3 maanden, vooraf per maand gefactureerd
daarna per maand opzegbaar

Aanmelden / meer info  

Instagram

169,-

per maand (ex btw)

Instagram berichten
intakegesprek
ca 8 tot 10 berichten per maand
bedenken, maken en plaatsen berichten
maandelijks rapportage
maandelijks (telefonisch) overleg

Updaten profiel(en) €50,-
Minimaal 3 maanden, vooraf per maand gefactureerd
daarna per maand opzegbaar

Aanmelden / meer info

Facebook & Instagram

259,-

per maand (ex btw)

Facebook & Instagram berichten
Intakegesprek
bedenken, maken en plaatsen berichten
ca 8 tot 10 berichten per maand
maandelijks rapportage
maandelijks telefonisch overleg

Updaten profiel(en) €50,-
Minimaal 3 maanden, vooraf per maand gefactureerd
Daarna per maand opzegbaar

Aanmelden / meer info  

Social Media zelf doen

Vind je Social Media toch wel leuk om te doen maar heb je gewoon even geen inspiratie over wat je wilt posten? Maak dan gebruik van onze kant-en-klare social media kits. Deze handige kits bevatten ca 80 kant-en-klare templates die je heel gemakkelijk aan kunt passen naar je eigen huisstijl en eigen afbeeldingen. Maar je kunt ze ook gewoon zo plaatsen. Tevens ontvang je van ons wekelijks een aantal super handige tips die je direct kunt toepassen. 

Veel gestelde vragen 

Voor wie

De abonnementen zijn voor ondernemers die meer online zichtbaar willen zijn maar zelf geen tijd en/of zin hebben om zich bezig te houden met social media. 

Wat moet ik zelf nog doen?

Content creatie is altijd in samenwerking. Dat wil zeggen: aan de hand van het social media plan, jouw input, speciale dagen en/of actie's maken wij alle social media berichten op. Zowel visueel, tekstueel en de eventuele hashtags. Deze worden vervolgens naar je toegestuurd en na goedkeuring ingepland op de gewenste platformen. 

Moet ik zelf foto's aanleveren?

Ja. In principe wel. Om goede content en visuals te kunnen maken, hebben we vooral veel beeldmateriaal nodig. We gebruiken graag zowel foto’s als video’s. Heb je nu zelf geen beeldmateriaal? Dan plannen we graag een contentmoment in. We komen dan langs om een lading foto’s en video’s te maken. Deze kosten hiervoor zijn €299,00 ex btw.  

Zijn de pakketten een abonnement?

Ja, de pakketten zijn een abonnementsvorm. De eerste samenwerking duurt standaard 3 maanden, dat is wat we minimaal nodig hebben om jouw social media kanalen te optimaliseren en echt goede resultaten te boeken. Na 3 maanden beslis je of je met ons verder gaat. De samenwerking gaat dan in voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van één maand.

Heb ik inzicht in de voortgang?

Elke maand sturen wij je een rapportage. Daarnaast hebben we elke maand (telefonisch) overleg. Zo kunnen wij jouw kennis over je bedrijf en branche combineren met onze online marketing kennis. Daarnaast kunnen we gelijk de voortgang doornemen. Elke 3 maanden maken we eventueel een afspraak op locatie. Dan zullen we brainstormen over nieuwe ideeën, acties, groei en de resultaten. Zo blijven wij continue stappen zetten.

Ik wil ook adverteren op social media, kan dat?

Ja, we kunnen ook advertentiecampagne's voor je opzetten. Het beheer van de advertentie campagnes en alles wat daarbij hoort kunnen we dan voor je beheren. Dus we bedenken in overleg met jou de advertenties, doen we a/b tests om te kijken welke advertentie het meeste resultaat heeft en rapporteren we alles aan jou. Neem contact met ons op als je graag advertentiecampagnes wilt opzetten. 0618399437 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kunnen jullie mijn nieuwsbrieven schrijven en versturen?

Ja, Nieuwsbrieven kunnen perfect aansluiten bij je social media campagnes. Als je al een mailingsysteem heb met mailinglist dan kunnen wij door middel van lead generation deze lijst laten groeien. WE schrijven en versturen dan ook de e-mails voor jullie. Selecteer hiervoor het uitgebreide abonnement (zonder social advertising) Heb je nog geen mailingsysteem en moet alles nog opgezet worden? Dan komen daar nog kosten bij. Hier maken we natuurlijk graag een offerte voor afhankelijk van de keuze van het mailingsysteem.

Ik wil wat anders dan de bovenstaande pakketten, kan dat?

Mocht je graag een andere constructie willen dan de bovengenoemde abonnementen, dan gaan wij met alle liefde voor je op zoek naar een oplossing die bij jouw visie en wensen past. Bel, mail of maak direct een afspraak in onze agenda. Let's Talk

Wanneer wordt er gefactureerd?

We factureren per maand vooruit. Start jouw pakket op de 1e van de maand? Dan ontvang je de factuur 15 dagen voor start. Deze dient betaald te zijn voor we starten. In de maanden erna ontvang je dan elke maand de factuur op de 15e. Start jouw pakket op de 15e van de maand? Dan ontvang je een factuur die direct voldaan moet worden. Daarna ontvang je dan elke maand vooraf een factuur op de 15e van de maand.

Wat gebeurt er als ik niet of te laat betaal?

Heel vervelend, maar het gebeurt. Als je niet of te laat betaalt, dan staken we onze werkzaamheden tot de factuur is voldaan. Niet betalen ontslaat je niet van je verplichtingen en je abonnement loopt door tot opzegging. Natuurlijk gaan wij er vanuit dat dit niet gaat gebeuren en we een vruchtbare samenwerking aangaan waar we beiden blij van worden.